onsdag 17 april 2019

Sy-LAN i Hällekis

Mellan 11 och 14 april var jag på syläger eller som vi säger sy-LAN i Hällekis vidVänerns strand. Vi var 15 stycken från gruppen Sy garderoben med en plan som för tredje gången sydde tillsammans på Falkängen i Hällekis. 
Här är full aktivitet och en av fördelarna med att vara på sy-LAN är att en kan få hjälp om något krånglar eller få hjälp med passform.
 I lördags den 13 april var det Knytblusens dag och vi var sex stycken som dagen till ära klädde oss i just knytblus. Jag tror tom att vi alla sytt den efter mönstret Pussy Bow Blouse från Sew Over It.
Så här såg det ut på söndagsmorgonen och det är nästan alla projekt som hänger där. Mina plagg är de fyra längst fram. Jag sydde även en svart linneblus som syns på bilden nedan.
 Här är mina plagg och jag hoppas kunna fota dem så att du får se dem på mig också. Det blev två stycken linneblusar efter mönstret Yuma Blouse från Kit by Klo, ett par Lander Pants i vitt linne, en morgonrock i libertytyg och en t-shirt från Ottobre i linnetrikå. Jag började också på en bikini och en a-linjekjol men de blev inte klara.
 Här är ett av husen vid Falkängen där vi både bodde och sydde. Huset i bild är där vi åt all god mat.

Inga kommentarer :