onsdag 3 april 2019

Omsytt

Den sista tiden har det tyvärr inte blivit mycket sytt men jag är snart på gång igen. 11-14 april ska jag på sylan i vackra Hällekis och då kommer jag att hinna sy lite sommarkläder. Men till dess har jag lite secondhandplagg att visa. I lördag på marknaden hittade jag tre blusar. Betalade 5€ för allihop och då kan en unna sig några finblusar. Den klargröna längst upp hade en slags tulpanärm som inte passar mig men jag sprättade bort ärmarna och kantade ärmhålenmed snedremsa och Voilà hade jag en ärmlös topp.

Jag hittade även den här blusen med en detalj på ärmen. Ungefär vid armbågen har den fått mer vidd genom rynkningen. Tunn viskos eller något chiffonliknande material.
 Jag hittade även en viskosblus med en slags volanger på framstycket. Den är i stl.50 så den är antagligen inte tänkt att vara boxy, men det var precis vad jag letade efter. Helt rätt färg för min sommargarderob och skönt material.
Nu ska jag återgå till att klippa till plagg till min sommargarderob som ska sys på lanet.

Inga kommentarer :