torsdag 28 februari 2019

Min första Riddari

När största bonusbarnbarnet (16 år) önskade sig en ulltröja beställde jag genast garn. Så roligt när de vill ha något som jag stickar. Det ska bli en Riddari och nu har jag även stickat klart andra ärmen och precis lagt upp för kroppen. Tyvärr fick jag med mig lite för lite garn så jag lär inte komma så långt. Det andra garnet ligger i mitt svenska hem. Men jag kommer snart dit och då får jag fortsätta. Jag har fler stickningar på gång så det är inte precis så att jag blir utan stickning...

2 kommentarer :

Vonkis sa...

Superfint, och som jag skrivit tidigare, gillar verkligen det blå garnet.

Efwa - Medea sa...

Ja det är verkligen en fin blå färg och tröjan kommer säkert att bli jättefin. Tyvärr missade jag att ta med tillräckligt med garn när jag åkte till Frankrike senast så just nu vilar stickningen lite.