måndag 17 december 2018

Julbroderi

I mitt flöde på instagram dyker det upp vackra broderier och häromdagen bestämde jag mig för att leta fram någon av mina pågående broderier.
När jag var i tonåren broderade jag många julbonader och även lite annat. Men sen kom mina fem barn och många andra intressen och jag packade ner mina broderier.
Längst upp i min låda med broderier låg mitt vackra, blå broderi som jag köpte för längesedan i Brodera Meras butik som jag har för mig låg på Drottninggatan. Nu finns ju BroderaMera igen, om än på en annan plats. Tyvärr har de inte denna skönhet även om de kanske i framtiden har möjlighet att ta fram den igen. För några år sedan mailade jag med ägaren om vad min broderisats hade för artikelnummer så någon gång kanske den plockas fram igen.
Så här långt har jag kommit och kanske kommer jag att prioritera lite broderitid framöver.

Inga kommentarer :