söndag 19 augusti 2018

Sytt till barnbarn

Nu är jag snart inne på den sista biten av mitt tyg med regnbågskullar från Kamilla Svanlund. Jag har sytt sju stycken t-shirts till mina barnbarn och här under är den sjunde på bild. Jag älskar verkligen det här tyget och så kul det är när tröjorna används av mina finaste.
Här har lilla Lotta sin nya t-shirt på sig och jag hoppas att hon kan ha den länge. 
mod 10 och 22, Ottobre 03/2017
 Mönstret som jag använt till de sju tröjorna plus ytterligare två till en väns barnbarn, är från Ottobre, närmare bestämt nr.03/2017 och den finns från stl. 68 till 146 och det verkar som att tröjan är bra i modellen. Jag har i alla fall inte hört något annat.
Här är några fler exempel på tröjorna jag sytt:
Jag har som sagt även sytt samma modell i ett annat tyg.
 De här sydde jag till en väninnas tvillingbarnbarn.


2 kommentarer :

Heidi sa...

Gulligt:)

Boel sa...

Blir verkligen sugen på att sy till barnbarnen👚👕👖