onsdag 30 maj 2018

Småsytt

Nu har jag sytt ett par trosor som jag blev nöjd med vid första försöket. Jag har iofs sytt bikinibyxor tidigare som jag blivit nöjd med men inga trosor. Mönstret är fru LG från LG Sömnad. Ett mönster som många pratar gott om och när Lisa var hos oss på senaste sy-lanet slog jag till och köpte det.
På lanet sydde jag även för första gången ett par kalsonger till mannen. Han har varit väldigt nöjd med dem även om jag tycker att det blev lite väl stora. Nu har jag sytt ett par nya till honom i mindre storlek så får han prova dem. Men kanske blir det inte så att jag syr fler kalsonger eftersom jag kan köpa kalsonger i bra kvalitet på marknaden i Arles för endast 1€ styck och mannen tycker att de är sköna. Det går inte att vara kräsen med färgerna utan en får köpa det som finns.
Och min tid är värd mer än så och jag kommer nog fortsätta att sy mest till mig själv.

1 kommentar :

sinneskatten sa...

Jag har det mönstret liggande här men har inte kommit till skott ännu.
Men det är nog dags att sy upp några.
Ha en skön dag vare sig du är i Sverige eller Arles.
Carina