torsdag 31 maj 2018

Färdigsytt sista dagen i maj

Idag tog jag tag i att sy klart några tillklippta plagg som legat ett tag. Dels sydde jag klart mina Lander Pants, fast shorts. Jag ville testa hur mönstret var i passformen innan jag sydde ett par med långa ben och jag blev väldigt nöjd. Dessutom sydde jag klart tre t-shirts. Bl.a. den på bilden som dessutom fick ett tryck, Couturière, vilket jag hittade i bloggen Ready to Sew. Jag gjorde om bilden i programmet till min Silhouette Portrait, skrev ut det på vinyl och strök fast det. 
Idag är det dessutom sista dagen av Me Made May och bilden ovan är den jag visade upp på instagram. De senaste dagarna har jag haft köpekläder, bl.a. en köpt linneklänning som varit skön i värmen. Men idag blev det egensytt och dessutom nysytt. 
klicka på bilden så kommer du till inlägget där trycket finns

Här syns byxorna lite bättre. Det är en knäppt gylf på de här men om jag syr långa byxor ska jag ha dragkedja. Men för övrigt är jag väldigt nöjd med passformen. De är lite för stora i midjan men det är okej på de här men när jag syr ett par till ska jag göra linningen mindre.

2 kommentarer :

Heidi sa...

Så härligt somrigt det ser ut:) Jättefint!

Vonkis sa...

Men så fint!