onsdag 25 april 2018

Tiden rullar på

Tiden går så fort och även om jag vill blogga regelbundet blir det inte av. Det blir mest bilder på mina tre instagramkonton och lite bloggande på annat håll.
Här i Provence har det blivit sommarvärme (enligt svenska mått mätt). Vi har varit på stranden 4 gånger nu och jag har konstigt nog redan badat två gånger. Det är nog första gången jag doppar mig redan i april.
För övrigt försöker jag sy så mycket som möjligt eftersom jag planerat en "kollektion" som ska vara klar senast den 30 april. Plaggen ska presenteras på en amerikansk sysida i en SWAP - Sewing with a Plan, och jag har bara några plagg kvar och tänker se till att bli klar så att jag kan fota plaggen innan jag åker till Sverige nästa gång.
På mitt instagramkonto @medeasgarderob lägger jag ut vad jag har på mig nästan varje dag. Det är framför allt för att jag ska få koll på vad jag faktiskt har på mig och för att få veta om det är något jag saknar. 

1 kommentar :

Heidi sa...

Vilken rolig utmaning! Bra uppföljning där också med instagramkontot så att du får mera koll på din garderob och vilka behov du faktiskt har.