söndag 1 april 2018

Mot friheten

Jag är med i gruppen KonMari Sverige på FB där det just nu pågår en utmaning att bli klar med konmari till midsommar. Jag har gjort de första kategorierna tidigare och tänkte hänga på för att bli klar en gång för alla. Idag tog jag tag i att gå igenom städ- och rengöringssaker. Jag tänkte att det kan väl inte finnas så mycket men när jag plockat fram allt var det trots allt en hel del. På den nedersta bilden ser du hur det såg ut före. 
 När jag gått igenom alla trasor och bara sparat de jag tycker om att använda och sorterat alla rengöringsprodukter för städ, tvätt och disk såg det ut som på bilden ovan. När jag ändå plockade ut allt kunde jag även rengöra botten på diskbänkskåpet, skåpet under tvätthon i tvättstugan och även städskåpet. Det blev klart på ganska kort tid och jag känner mig supernöjd.
Så här såg det ut innan jag gick igenom allt. 
Nästa steg för mig är att tömma skafferiet på allt. Kanske tar jag matvaror i ett steg och skålar och annat som finns där i ett annat steg. Det ska bli så skönt när jag är klar med skafferiet eftersom det är lite väl packat med prylar där.

Inga kommentarer :