lördag 14 april 2018

Min dag i bilder

Idag fotar vi en bild i timmen och fler som gör det samma hittar du här.
 Jag sover länge och vaknar inte förrän efter klockan åtta. Tittar ut genom fönstret och ser att det regnat i natt och att det är ganska grått.
Vid nio-tiden dricker jag kaffe och läser i boken the Curated Closet. Får tips om hur jag ska bygga upp min garderob från grunden. Jag har en bra bas men vill gärna utveckla min stil och tycker om att läsa. Bra combo tycker jag.
 Är på väg till marknaden och mannen fotar dagens outfit som jag samlar i appen Stylebook. Där har jag lagt in alla mina kläder och det jag har under kappan ser ut som på bilden här under.
dagens outfit från Stylebookapp
 Går på marknaden och köper grönsaker för de kommande dagarna. Köper sparris att göra sparrisdip av. Har gjort det förut och det passar både som sås till mat och att dippa.
 Vid halv ett-tiden äter vi lunch.
 Vid två-tiden sitter jag vid symaskinen och syr på min knytblus. Har den i min plan över vad jag ska sy i april och det blev ju väldigt aktuellt med allt kaos i Svenska akademien. #knytblusförSara
Vid tre tiden sitter jag och surfar på burdastyle.com. Är liite sugen på att sy byxor till mig och letar modeller.
En stund efter 17 äter vi av oliverna vi köpte på marknaden idag. De här var extra stora och de röda var nog gröna som legat i nåt rött spad. De hade inte så mycket smak, men det såg kul ut.
Vid 18-tiden är jag ute på terrassen och ser att kaprifolen fått knoppar. Trots att det varit en grå och lite regnig dag här så är det grönt och fint överallt. Syrenerna blommar när som helst och flädern har redan slagit ut.
Vid 19-tiden blir det kålpudding till middag och solmogen melon till efterrätt. Mannen köpte dessutom dessa vackra tulpaner på marknaden idag.
 Efter att vi tittat på väder och nyheter sätter vi på Alias Grace. En miniserie som finns på Netflix. Väldigt bra första avsnitt så vi lär fortsätta att titta de kommande kvällarna.
Strax efter 21 har vi tittat klart och jag hänger en maskin tvätt. Nu ska jag läsa lite och sen sova.

6 kommentarer :

Annika S sa...

Hejsan kikar in på din dag. När jag ser dina bilder längtar jag verkligen till min Paris-resa. Visst är det kul att sy kläder?

Micke sa...

Helt klart lite mindre vårvinter där hos er just nu och som vi kallar detta hos oss nu i april. Denna 5'e årstid här i Norrland.

Ariella sa...

Kikar in på din härliga dag

Versch sa...

Blir alltid så glad av dina bilder i Provence.
Ser ut som en härlig dag!

Ulrika sa...

Den serien tyckte jag var väldigt bra.

Härligt att få följa din dag!

Anni sa...

Kålpudding i Provence - vilken härlig kombo!