måndag 5 mars 2018

Utflyktsmål på Kinnekulle

För ett tag sen fick jag höra talas om Kristinedals fabriksförsäljning och eftersom sy-lanet jag varit på i helgen var i närheten tog jag den lilla omvägen för att kolla upp vad de hade att erbjuda. 
Direkt i entrén hade de den här fina skylten. De hade hittat den i en skräphög utomhus berättade försäljaren. 
 Affären låg mitt ute i obygden i en väldigt vacker tegelbyggnad. Mannen tyckte jag skulle tvätta bilen när han såg den här bilden. Men jag upplyste honom om att vi bytt bil och att det inte var min. =D
 Här är en bild inifrån lokalen. Detta är kanske en tredjedel eller fjärdedel av hela lokalen. Det var väldigt stort.
En liten del av barntygs-hyllan
 Det fanns gardintyger, barntyger, möbeltyger och klädtyger. Både till blusar, byxor, jeans, jackor, kappor... osv. osv. i alla oändlighet. Men som ni vet "b e h ö v e r" jag inga tyger så mina inköp blev inte så stora.
De hade även garn och jag köpte två härvor garn från Färöarna. Kanske blir det vantar. Jag köpte även ett vinrött tyg till en el. två blusar och knappformar i metall att klä med tyg. En omgång till ytterplagg och en omgång till en blus/klänning. Jag köpte även en ny sprättkniv som inte är med på bilden. 
Om du har vägarna förbi Lidköping och är intresserad av tyg tycker jag att du ska åka dit. Inga kommentarer :