onsdag 21 mars 2018

Rött och vitt

Just nu är jag väldigt sugen på rött. Kanske beror det på något annat eller så längtar jag bara helt enkelt efter mer färg.  
 Dagens outfit var en vit Sorbetto från Colette Patterns och en röd pennkjol. Dessutom har jag plockat fram min röda kappa. Men eftersom den kändes lite kort i ärmarna tog jag fram lite garn...
 ...och stickade ett par handledsvärmare i exakt samma röda färg. Mönstret heter Gallervärmare och finns på Ravelry. Det är Deisy Design som gjort mönstret.
Jag plockade också lite i tyghyllan idag och tog fram de här tygerna som skulle kunna bli finfina sommarkläder. Jag behöver lite blusar, luftiga klänningar och kanske några linnen/ärmlösa blusar. Klippte i alla fall ut mönstret till en klänning som jag ska provsy nån dag.

Inga kommentarer :