måndag 19 mars 2018

Lägg en röst

Nu är omröstningen på Pattern Review igång och det vore väldigt snällt om du har lust att rösta på mitt bidrag i the Wardrobe Contest.
 Jag tycker att jag fått ihop en minigarderob som fungerar i många sammanhang. Både för att slappa hemma och för att gå ut med vänner.
 Nu har jag börjat fundera på att få ihop något liknande för sommarvärme. Det vore verkligen perfekt att ha en garderob och med få plagg kunna sätta ihop många olika outfits. En del av de här plaggen går säkert att använda i sommar, framför allt om jag befinner mig i Sverige.
Här klickar du in dig direkt på röstningssidan och letar fram mig. OM du redan varit medlem på Pattern Review i minst tre månader vill säga. Annars fungerar det inte. Tack på förhand.

1 kommentar :

Tumlaren sa...

Jättefina kläder du har sytt!