onsdag 28 mars 2018

Färdigsytt

Trots att jag tycker att jag inte får så mycket tid vid symaskinen har jag varit väldigt produktiv de första månaderna av 2018. Jag har sytt en helt ny garderob och det var perfekt eftersom jag växt ut i stort sett allt jag hade innan.
I höstas gick jag ner drygt 10 kilo och det märks på kläderna kan jag berätta. Jag har även sytt om en hel del plagg från tidigare så nu har jag en komplett garderob, om än liten, att använda mig av och det känns väldigt bra. Jag försöker få en lite "snyggare" stil och inte ha för mycket slappar-kläder. Det blir det ändå så jag ska försöka sy fler blusar och klänningar att känna mig fin i.
Snart är det sommarvarmt i Provence och då behöver jag sy nytt även till sommar-garderoben. Jag har tillräckligt med kläder att åka till stranden i, så även där behövs det svala kläder att vara fin i. Att ha när vi träffar vänner, går på restaurang osv. Men mer om det längre fram.

1 kommentar :

Monica Flöjt sa...

Bra jobbat och snyggt är det :) Önskar att jag kunde rycka upp mej och ta fram symaskinen och få till lite kläder. Jag har en hel del tyger som ligger och väntar på en behandling.