söndag 4 mars 2018

En dag på vift

Idag är det EFIT-dag då vi fotar en gång i timmen och fler som fotar precis som jag hittar du här  Jag har varit på sy-LAN några dagar och idag var sista dagen. 
 Vid halv åtta-tiden var jag på väg till frukost. Sysalen var alldeles tom när jag gick igenom för att komma till matsalen.
 Vid halv nio fotar jag en del av det gruppen producerat de är dagarna. Många plagg är på gång men de här är nog i stort sett färdiga.
Även om jag är bortrest vill jag förstås följa Vasaloppet. Jag kollar på min telefon.
 Vid 10-tiden är det dags för kaffe och vi vandrar över till huset intill för att få lite fika
 Vid elva-tiden ritar jag av ett blusmönster.
 Vid tolv-tiden närmar sig slutspurten. Det blev en spännande avslutning under tiden vi åt lunch.
 Vid halvtre-tiden har jag packat in mina saker i bilen och jag och en vän åker mot Jönköpingshållet
 Vid halv fem har jag släppt av henne, varit och handlat och är på vag hem till huset på landet.
Vid halvsex-tiden tittar jag på tygerna jag köpte av LG sömnad, tyger att sy underkläder av. Banden är till för att kanta bh och trosor med plus att det finns lite andra bh-tillbehör och kalsongresår.
 Vid sju-tiden har jag gjort en lchf-pizza och det var supergott.
 Vid halv åtta har jag även klämt i mig årets enda semla. Det var ruskigt gott. =D
Vid halv nio tittar jag på en del av serien Shetland och nu ska jag packa upp alla saker och sedan gå och lägga mig i tid. I morgon ska jag nämligen få vara barnvakt till en liten gullunge och ska upp tidigt.

5 kommentarer :

Anni sa...

LCHF-pizza följt av semla, jo jag tackar!
Vilken mysig helg du haft! Anar att det blev mycket sytt och mycket snackat.

Ewa med bloggen tygochgarn sa...

Sy-LAN är kul! Vad sydde du?

Efwa - Medea sa...

Jo, det blev en del sytt. Men bara en blus blev helt klar. Men jag sydde nästan klart ett par Ginger Jeans, ett par kalsonger till mannen, en kjol som blev för stor (klipper just om den till en mindre storlek), sydde en t-shirt i ullinterlock där bara fållarna är kvar och så började jag på en Granville skjortblus i libertytyg. Det kommer bilder om några dagar.

Hanna sa...

Ja fy vad spännande det blrv på Vasaloppet. :)

Gurkiss sa...

Hej :)

Kikar in din dag :)
Ursäkta att det blev flera dagar senare.
WOW vad duktig du är som kan sy kläder själv.
Verkligen ett hantverk de...

Ha de gott.
Kram Gurkiss