måndag 12 februari 2018

Resepackning

Nu är vi på väg och jag försökte begränsa min packning och verkligen tänka igenom vilka plagg jag ville använda och i vilka kombinationer. Det ska bli spännande att se hur/om det funkar.
Det här är vad jag har med mig plus underkläder, två par skor och ytterkläder. Kanske kan jag komma ihåg att ta kort på mina outfits. Inte för att ni är speciellt intresserade men jag tycker att det är kul för min del att se hur det jag tänkt ut ser ut när jag har det på mig.

  • Marinblå långkofta
  • Svart omlottkofta i stickad bomull
  • Marinblå klänning (LBD, fast blå)
  • Marinblå pennkjol i trikå
  • Pennkjol i denim
  • petrolgrön t-shirt i ulltrikå
  • marinblå/svart t-shirt i viskostrikå
  • 2 vinröda långärmade t-shirts (NoaNoa)
  • vinröda, svarta och marinblå strumpbyxor
  • Marinblå kappa (inte på bild)