söndag 11 februari 2018

Kommande veckans händelser

Imorgon åker vi på en andra bröllopsresa till Italien. Vi firar 10 årig bröllopsdag på onsdag och då passar det ju bra att befinna sig i Florens. Första bröllopsresan gick till Neapel i februari 2008. Då var det kallt som bara den och nu hoppas vi på lite värme och vårkänslor.
Eftersom vi åker bil till Florens blir det en del bilstickning och därför har jag inte så många olika projekt på min sticklista för veckan som kommer.

Bilstickning/UFO-stickning: Jag kombinerar bilstickningen med mitt UFO för månaden och stickar mest på min Pomacanthus-tröja för att bli klar med den innan syfestivalen som jag ska till den 23-24 februari.
OS-stickning (Ravellenics): Tantulltuss vantar Island
 Jag stickar flerfärgsstickningen i ljusgrått från Ullcentrum, plommon från Gotlands spinneri och själva vanten i mörkblått Silkö från Östergötlands Spinneri. Bilden under visar det rätta garnet. Väldigt lika på de här bilderna men i verkligheten är garnet från Gotlands spinneri intensivare i färgen.


Jag hoppas hinna redigera lite bilder och blogga om på vår vistelse i Florens. Kolla annars in mitt instagramkonto med_ea för att få lite uppdateringar.

2 kommentarer :

Heidi sa...

Grattis till 10-årsdagen!! Önskar er många och fina kommande år:)

Lappeklipp sa...

Underbara garner ♥ ♥ ♥ Önskar er en riktigt fin resa, med mycket stickning :o)