fredag 19 januari 2018

Stjärnor på rad

Nu när jag sett att Anette stickat klart sin Stjärnhop-sjal (ravelry) började jag leta bland mina blogginlägg om när min blev klar och då upptäckte jag att jag aldrig bloggat om den färdiga sjalen, trots att den blev klar i april 2011. Så här såg min sjal ut då i allafall och den är fortfarande älskad.
Sjalen är lite för kompakt för att användas som sjal eller halsduk men vi har den i soffan och drar den över benen om det känns kyligt. Som sagt, jag älskar verkligen hur den blev.
Du hittar mina andra inlägg om när jag stickade sjalen här.

3 kommentarer :

Heidi sa...

Så fin den blev! Jag läste också inlägget på Anettes blogg och blev förvånad över hur tung den färdiga sjalen blev. Inget man direkt virar om halsen sådär. Men fin är den, och storleken gör ju att den kan bli en fin inredningsdetalj och värma kalla ben när det är kyligt ute:)

Anette L sa...

Åh din är så vacker! Den har ett helt annat uttryck än min. Det finns ju ett ord för sjalar som är som en filt, shlanket kanske? Den är perfekt som det!

Efwa - Medea sa...

Ja shlanket är ju ett kul uttryck. Den är verkligen perfekt som filt.