söndag 14 januari 2018

Årets första färdiga stickning

Det tog många dagar innan jag avslutade en stickning i år. Jag har sett den ena efter den andra på instagram o facebook som avslutar ett eller t.om. två par sockor, tröjor, vantar osv. Men det känns inte som att jag blir klar med nåt. Kanske hänger det ihop med mitt erkännande i förra inlägget. Jag har helt enkelt för många stickningar på gång samtidigt.
Men nu är i alla fall min första stickning avslutad för året. Det är en teststickning åt Kamilla Svanlund och det är en prickig liten mössa. Jag stickade minsta storleken men den kommer att finnas ända upp till vuxenstorlek i det färdiga mönstret.
Nu har jag alltså fått mitt första kryss. Jag hade kunnat välja lite smartare för att fortare få en bingorad. Men varför alltid jobba genomtänkt. Det är bättre med lite utmaning. =D

Uppdatering! Plötsligt händer det. Hittade ett par reflexvantar i min resväska och de var nästan klara och nu är de helt klara.
Plötsligt har jag två kryss och så illa planerat var det visst inte att välja baby-sak för mössan.
Nu får vi se var näst kryss hamnar. Jag har som ni vet ett flertal stickningar på gång. Vilken ska bli klar först?


1 kommentar :

Heidi sa...

Gullig:)

Vilken kul idé med stickbingo:)