lördag 25 november 2017

Nytillskott

Mitt senaste barnbarn är lillebror till Ella och innan jag åkte till Arles i måndags tog jag tåget till Stockholm och fick träffa nykomlingen. Jag älskar bebisar så det var härligt att få gosa lite.

2½ åriga Ella är också i en härlig ålder och pratar hela tiden. Det är så kul att få följa utvecklingen av de små. Mössan hon har på sig har jag precis stickat klart. Det är en Pipsy Hollow Bonnet som jag stickat flera av tidigare.
Veckan innan fick jag även träffa mitt andra nya barnbarn. Jag är så otroligt lyckligt lottad som nu har fått sex fina barnbarn på 2 år och 9 månader. Dessutom kommer jag inom en månad ungefär få ytterligare ett. I år får alla mina fem barn varsitt barn. Helt otroligt egentligen.

3 kommentarer :

Anna sa...

Så fantastiskt mysigt!

Heidi sa...

Grattis till det nya barnbarnet!

Lady Ozzy sa...

Grattis!