onsdag 29 november 2017

Klänningar

Jag använder mest kjol men tycker att det är snyggt med klänning så nu tänker jag fylla på min garderob med några klänningar. 
Jag började med att sy två klänningar som är snygga men ändå väldigt bekväma då de är sydda i stretchigt tyg. Den ena i stretchtwill och den andra i lite kraftigare trikå, typ Ponte di Roma eller vad det kan heta på svenska, kanske typ interlock.
Jag deltar i en "tävling" på Pattern Review där en ska sy en "little black dress" och där har jag lagt till några bilder än så länge och ska fota några till och lägga upp. Om du har ett konto på Pattern review får du gärna rösta på min klänning fram till söndag!

På Stitcher's Guild hittade jag en tråd där vi ska sy 12 klänningar på ett år/ Dress a Month Sew Along. Ja, självklart hänger jag på. Jag har länge pratat om att sy fler klänningar. Nu får vi se om det blir så.

1 kommentar :

Heidi sa...

Snygga båda två! Och det ser ju mera bekvämt ut en kjol + top:)