måndag 13 november 2017

Kappan är invigd

 I lagom tid innan resan till Sverige blev min kappa klar. Jag är verkligen nöjd och trivs väldigt bra i kappan. Hur den klarar lägre temperaturer än -10 grader vet jag inte än. Men jag har tänkt att jag kan ha min tunna dunjacka som foder om det blir väldigt kallt.
Kragen går att ha helknäppt så att den går upp till öronen eller mer öppet som på andra bilden. Jag är så glad att jag hittade tyget på marknaden förra vintern och att det räckte till en Quart Coat från Pauline Alice. Såg förresten att hon släpper ett nytt kappmönster i morgon. Vem vet, jag kanske syr en kappa till.

5 kommentarer :

Ewa med bloggen tygochgarn sa...

Såå snygg! En modern klassiker.

Anonym sa...

Den blev väldigt snygg! Mvh Nina

Heidi sa...

Riktigt snygg!!

Anonym sa...

Åh, viken snygg kappa du har sytt! mvh Ann Wiol

Anna Maria sa...

Så fin vad du kan.
Färgen klär dej alldeles utmärkt.