tisdag 22 augusti 2017

Lite smått

I höst väntar jag flera nya barnbarn och här är lite smått till det troligtvis första av de tre. 
 De här stickade plaggen hade den blivande mamman när hon var bebis. Jag stickade det sommaren -87 i bomullsgarnet Safari. Det har tvättats i maskin flera gånger och har hållt formen bra. Nu hoppas jag att det kommer att passa åtminstone någon gång.
Jag plockade även fram lite annat som den lilla familjen ska få. Det är både sådant som mamman hade när hon var liten, lite inköpt på secondhand och lite nytt. Dessutom har jag klippt till en del som jag ska se till att sy ihop innan det är dags. Bilder på det kommer förhoppningsvis framöver.

2 kommentarer :

Ewa med bloggen tygochgarn sa...

Det känns väl bra att allt det fina du gjort kommer till användning igen.

Efwa - Medea sa...

Ewa: Ja det är verkligen kul att de nya föräldrarna vill använda lite av det de själva hade som små. Och att de vill att jag stickar och syr lite nytt till deras guldklimpar.