måndag 3 juli 2017

Mer bloggande...

Redan förra söndagen när jag fotade en bild i timmen (ettfotoitimmen.se/) tänkte jag att nu skulle jag minsann blogga mer. Kanske tom direkt från mobilen för att det skulle bli av. Sen gick dagarna tills jag hittade en bloggutmaning som jag nu anslutit mig till. Jag hoppas kunna blogga mer framöver. 

Idag har det varit EFIT-dag men påminnelserna har inte fungerat i min telefon så det blir inte så många bilder för min del. Men jag har fixat lite med bloggen för att kunna komma igång med att blogga mer och för att första uppgiften var att verkligen tänka till hur bloggen ser ut och vad ni, mina besökare möter när ni kommer in på bloggen.
Är det något du tycker att jag ska ändra, något du saknar eller något du tycker är riktigt bra, blir jag jätteglad om du skriver en kommentar om det.
Till sist en bild från vår terrass för en stund sedan. Vi har alltid lite "drinktime" innan middagen och eftersom jag just nu inte dricker alkohol har jag bytt ut rosévinet till en fläderdryck. En "isbit flädersaft", två vanliga isbitar och på det Perrier. Det är både läskande och gott.
Efter att vi haft lite "svalare" väder är värmen tillbaka rejält. Vid 19-tiden hade vi 31 grader varmt i skuggan. I morgon får det bli stranden.

5 kommentarer :

Kattis sa...

Jag vill också komma igång med bloggandet igen! Hur gör man?

Charlotte sa...

Ser härligt ut i värmen där!
Lycka till med bloggandet framöver, jag kommer kika in och se hur det går!

Efwa sa...

Ja vi får väl göra en utmaning oss emellan och se till att blogga minst några gånger i veckan.

Anni sa...

Jag tycker att du ska dra upp bilderna lite, de är så himlans små nu - i alla fall när jag kikar på datorn.
Annars brukar väl de flesta dra ner på sitt bloggande på sommaren, det är så mycket annat man vill hinna IRL. Flera olika bokutmaningar finns om du vill skriva om böcker, men sedan finns t ex också en fotoutmaning på
http://gemsweeklyphotochallenge.blogspot.se/

Efwa - Medea sa...

Anni: Du råkar inte titta med mobiladressen på datorn? Då blir bilderna väldigt små. Kolla i adressraden så att det står www.medeas.se/ (utan /?m=1 efter .se/)