söndag 28 maj 2017

Sytråd till tusen

En kan tycka vad en vill men visst ser det kul ut att ha ett eget sytrådsskåp? Det tycker i alla fall jag.
När den kombinerade blomster- och garn/tygaffären la ner den textila delen kunde jag inte låta bli att fråga om jag fick köpa trådskåpet och det fick jag.
Visst fattas det en del färger men de kan jag fylla på och vissa andra färger kommer jag kanske aldrig att behöva. Men även om jag inte kommer att använda alla trådrullarna själv utan även kommer att sälja då och då, tex när jag är på sy-lan, så kommer jag nog alltid ha rätt färg tillgänglig när jag ska sy, i alla fall när jag syr i min svenska ateljé.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Så häftigt med alla färgerna! Så här ser mitt trådrulleskåp ut: https://tygochgarn.wordpress.com/2013/11/13/en-titt-i-mitt-syrum/

Efwa - Medea sa...

Så kul att se ditt syrum Ewa och ditt vackra trådskåp.