söndag 2 april 2017

Snabbstickat?

Så blev det april och det är dags att sticka klart ännu ett liggande UFO. Jag har många andra, nyare pågående stickningar som behöver få uppmärksamhet så jag valde ett projekt som borde gå fort och det är min Stopover islandströja som stickas med stickor nr 6mm.
2 april
Den grå bottenfärgen är garn som jag repat från en annan tröja som har varit för stor. Jag har använt den mycket ändå men till slut tröttnade jag och eftersom jag ändå villa använda garnet så repade jag det. Jag hoppas att det fluffar upp sig lite när jag blockar. Just nu känns det lite hoptryckt.
före
 Min ufo-lista ut så här:
 1. Arvingen Sweater Poncho (januari)
 2. Jaywalker-sockor till mannen (mars)
 3. Kornblomst Tee till ett barnbarn
 4. Tantulltuss-sockan Rosa (februari)
 5. Bohuskoftan Gallret Rött
 6. Shetland Triangle Lace Shawl 
 7. Fallow Sweater 
 8. Sjal i egen design
 9. Naima långkofta
 10. Virkad Cheery Wave Ripple Blanket och/eller Baby Ripple Blanket
 11. Stopover Islandströja (april)
 12. ...
Vill du se vad andra stickar klart i UFO-bloggen kan du klicka på den här länken

2 kommentarer :

Heidi sa...

Ibland känns det väldigt skönt att sätta händerna i något som är snabbstickat:)

Det finns inget som är så bra som tvätt och blockning när det gäller att få "gammalt" garn att återhämta sig, och se som nytt ut igen. Så den kommer säkert att kännas jätteskön när du har tvättat och blockat den:)

Efwa - Medea sa...

Ja jag ser fram mot att få tvätta och blocka tröjan så att den blir så där mjuk och gosig.