måndag 3 april 2017

Egensytt i maj

Även om jag alltid har mina egensydda kläder så har jag gått med i utmaningen "Me Made May" även i år. Det är åttonde året som utmaningen körs och jag är med för tredje året.
I år har jag tänkt lägga ev. bilder på vad jag har på mig på mitt "nya" instagramkonto Medeas Garderob. Om du inte redan följer mig där är du välkommen dit för att se vad jag syr och planerar att sy.
Men jag lägger texten om hur min utmaning ska se ut här också:
Jag, Efwa - Medea, Medeas garderob på instagram, skriver upp mig som deltagare av Me-Made May'17. Jag strävar efter att bära minst ett egengjort plagg varje dag under maj månad 2017. Jag kommer bara att bära samma kombination av kläder en gång och förhoppningsvis kommer jag att sy en del nya plagg till min sommargarderob under maj.
Hoppas att vi ses i Medeas Garderob!

Inga kommentarer :