måndag 17 april 2017

Bionic Gear Bag

Här är den perfekta förvaringsväskan till alla sybehör som du kanske behöver ha med dig om du tex ska åka på sy-lan el. går på stickcafé. Det är också en perfekt present till den som syr eller stickar. Jag sydde den här till ena dottern som nyss fyllt år och jag har haft det i tanken länge att sy några stycken att ge bort. Får se när det blir av. 
 Mönstret till väskan som heter Bionic Gear Bag finns att köpa på Craftsy. Tutorials finns på sajten Sew like a rockstar. När du skapat ett gratiskonto där hittar du tutorials som hjälp när du syr och vill se lite utöver det som står i mönstret. Det finns även ett klipp på youtube där du kan se allt som får plats i väskan. Länk till klippet.
 Det är ett perfekt projekt att använda stuvbitar på och dragkedjor har väl de flesta i samlingarna. Den här gången använde jag dragkedjan i metervara jag nyligen köpte på Erikshjälpen.
 Väskan innehåller massor med fack i olika storlekar och mellan dragkedjefacken finns det också "fickor" med olika djup på botten.
 Här syns facken från ett annat håll.
 Jag sydde också en lite förvaringsgrej att fästa med magnetknäppen i väskan. Förutom att förvara småsaker i själva "skålen" blir det ett fack i hörnet där en kan ställa olika saker när en syr. Tex. sprätt, penna och liten linjal.
 Här syns också mellanrummen mellan dragkedjefickorna lite tydligare.
Nu när jag skulle blogga om den nysydda väskan letade jag efter inlägget som jag trodde att jag skrivit om väskan jag sydde till mig själv i slutet av 2015. Men det visade sig att jag inte alls bloggat om den så nu kommer det några bilder här.
 Jag har använt min väska jättemycket och jag förvarar symaskinsnålar, sprätt, textil-limstift, synålar, wonder clips, pennor, säkerhetsnålar och en massa bra-att-ha-saker att ha nära till hands både när en syr hemma och på vift.
 Som du ser blir det som en lite "bricka" att förvara saker på när väskan är öppen.
Så här ser sidan ut på min väska. Tror att jag skulle ha nytta av en väska att ha alla datorsaker i. Tex. ladddarsladdar, hårddiskar och annat som behövs på resa.

1 kommentar :

Anette L sa...

Det är en fiffig liten väska! Jag använder min flitigt hela tiden och det allra mesta får plats. :)