fredag 10 februari 2017

Restgarner

Jag brukar då och då börja virka filtar men än så länge har jag inte slutfört någon. Men det stoppar mig inte från att börja med en till. Den här virkar jag med sockgarner och virknål 2.5mm. Det är en slags randig zigzag-mormorsfilt. Det är superkul och jag vill hela tiden virka ett varv till för att se hur det blir.

3 kommentarer :

Ewa med bloggen tygochgarn sa...

Jag ÄLSKAR restgarnsfiltar! Någon gång blir säkert någon av dina färdig också. Den som är på gång nu t.ex. Det var en spännande variant av mormorsrutor!

Anonym sa...

Så fint du virkar. Hur virkar man mormorsrutor i vågmönster, var hittar man mönstret, eller har du hittat på själv. Du gör så mycket. Du inspirerar.

Efwa - Medea sa...

Nu har jag lagt till en länk i texten, till mönstret på Ravelry så att du också kan pröva att virka.