måndag 9 januari 2017

Mysteriemössan 2016

Antagligen har du inte missat att podden Nördic Knitting haft en mysteriestickning av en mössa vid årsskiftet. Jag kom igång lite sent och eftersom jag inte bara stickar på mössan tar det lite extra tid.
Så här ser min mössa ut just nu. Jag har bara två små ledtrådar kvar och hoppas bli klar ikväll eller i morgon. Jag behöver nämligen stickan till ett annat projekt så kanske gör det att jag faktiskt skyndar på lite. Mönstret till mössan hittar du på Ravelry och där kan du även se en hel del andra mössor som är lika men ändå inte. Delvis eftersom varje ledtråd innehöll fem olika diagram och kombinationerna av dessa diagram ger förstås ett näst intill oändligt antal variationer.
Klicka på knappen här så kommer du till projektsidan på ravelry:
 

1 kommentar :

Anonym sa...

Vilka fina färger du satt ihop!