torsdag 24 november 2016

Tygsamlingen

Visst samlar jag på tyg. Det är ingen hemlighet men häromdagen fick jag för mig att jag skulle börja mäta upp och fota alla mina tyger och lägga in dem i en app för att ha koll på vad och hur mycket jag har av olika tyger. Appen heter Cora och du hittar den här.
Så här välordnad ser min tyghylla ut just nu. Jag passade på att rensa ut en del tyger som jag inte kommer att sy av, och de kommer jag att lämna till Emmaüs i Arles. Jag hade också en del barntyger som jag kommer att ta till Sverige där jag oftare syr kläder till barnbarnen. 
 En egen bild på den ljusa hyllan. Jag struntade först i att vika om tygerna på den här hyllan men när det andra var så välsorterat ville jag såklart även att den hyllan skulle vara fin och det blev den ju.
 Så här såg hyllan ut innan jag började. Mycket tyger och inte alls i samma ordning som nu. Nu är jag väldigt inspirerad

Inga kommentarer :