tisdag 1 november 2016

Dagbok

Jag försöker få till en bild om dagen på vad jag har på mig för att själv kunna se vad jag tycker klär mig och för att känna efter vilka plagg jag faktiskt gillar. För att ha mina outfits på ett ställe har jag startat ett nytt instagramkonto, som du hittar på @medeasgarderob och så har jag aktiverat en gammal blogg jag hade för länge sedan, ma-fille-et-moi.blogspot.com/. Dels för att kunna lägga ut mina outfits men även för att jag tänkt vara med i Artisan Square's SWAP-utmaning i vår. Alltså en utmaning att Sy med en plan = Sewing With A Plan. I den bloggen skriver jag på engelska eftersom Artisan's Square är ett amerikanskt syforum. Välkommen till den nygamla bloggen även om jag helt säkert kommer att uppdatera även här med vad jag tänker sy och sedan faktiskt syr.

Inga kommentarer :