onsdag 14 september 2016

Throw back...

Ja nu är vi tillbaka i Arles igen och bloggningen har det inte blivit mycket av den senaste tiden. Men nu ska jag försöka få till bloggning åtminstone varannan dag. Jag har mycket att visa från resan genom Europa och några av händelserna ska ni få se. Det viktigaste med hela resan var förstås omvägen vi tog via Pfaffenhofen an der Ilm, dvs. Wollmeises "huvudstad". Det är där butiken och fabriken finns och då och då har de öppet och vi anpassade vår resa så att vi skulle komma dit när de hade öppet.
 Här är garnerna jag köpte till mig själv. Det blev både DK och blend till koftor/tröjor, Pure till två sjalar och dessutom den benvita som är 100% merino utan superwash. Jag tänker att det ska bli något till kommande barnbarn.
För övrigt får ni se vilken underbar miljö det var i butiken. Den var ganska stor och personalen var verkligen vänliga. Mannen som förstås var med blev ompysslad och fick kaffe och tidningar att läsa medan jag gick runt och klappade garner. 
 Det fanns hur mycket som helst att välja på och jag hade planerat i förväg ungefär vad jag skulle ha så det gick hyfsat lätt att bestämma sig.
 När jag plockat till mig det jag tänkt gick jag några varv till och plockade sedan bort en del av det jag hade i min hög för att det skulle bli lagom mycket och jag är verkligen supernöjd med allt. Längtar lite till att lägga upp med garnerna men först ska några andra projekt avslutas.Inga kommentarer :