torsdag 29 september 2016

Ekologiskt garn

I min garnsamling har jag en del ekologiskt garn och när jag hittade två nystan Semilla som jag köpte redan 2012, tänkte jag att det skulle passa till lite bebiskläder. Men jag behövde lite mer och sökte runt och hittade en, för mig, ny garnbutik som enligt uppgift levererar snabbt. Har du hört talas om Hobbii.se??
Jag har en beskrivning på gång till en bebiströja med mönsterstickat ok och Semilla kommer att bli perfekt att teststicka den med.
 Jag har två nystan naturvitt sedan tidigare och nu blev det marinblått, röd och en ljusgrå. Har jag tur räcker garnet till något mer än tröjan. Tex. en mössa eller sockor.
1 kommentar :

Anonym sa...

Har skickat efter därifrån för inte så länge sedan. Det funkade bra.

Mvh
Laila/ garntrassel.wordpress.com