fredag 5 augusti 2016

Organisera dina tyger

Har du som jag en väldigt stor tygsamling eller bara en liten, kanske du vill få lite koll på vad du har. Sedan ett tag tillbaka finns det en app för iPhone o iPad, Cora, där du kan fota och spara ner alla uppgifter om dina tyger.
Det går att lägga in fem tyger i gratisversionen och det är ju bra att en kan testa innan köp. Jag köpte appen för jag har verkligen letat efter ett sätt att sortera och spara ner uppgifter om mina tyger på samma sätt som jag gör med mina garner på Ravelry. Jag har lagt in en del tyger på Textillia men det är krångligare än att fota med appen, skriva in alla uppgifter om tyget och så har du det. Jag har ingen iPhone utan fotar med min iPad och den har jag inte alltid med mig så jag gissar att det är ännu smidigare om en har en iPhone då du alltid har den med dig om du tänker köpa mer tyg eller mönster någon gång. Egentligen spelar just det ingen roll för mig eftersom jag till 95% köper mina tyger på marknaden i Arles.
Här kan du läsa mer om hur appen fungerar.

Inga kommentarer :