onsdag 8 juni 2016

Till en väska

Just nu sitter jag på planet på väg mot Frankfurt där jag ska vänta några timmar och sedan flyga vidare mot Marseille.
Senast jag var i Arles och gick på antikmarknaden hittade jag den här vackra bygeln att fästa på ett tyg så att det blir en väska. De små bollarna att stänga bygeln med var i bakelit sa damen som sålde den. De ser faktiskt lite ut som bärnsten, men det är väl i så fall bärnstens-bakelit. Fint är det i alla fall.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Jag är nyfiken på om du redan tänkt ut någon särskild väskmodell till den fina bygeln, eller om du hade ett speciellt tyg hemma som du tänkte på när du köpte den? Fast måste man egentligen vara så strukturerad och planerad jämt? Det räcker gott och väl med att slå till när man ser en vacker väskbygel. Man vet aldrig när en sådan kommer till pass.

Efwa - Medea sa...

Tygochgarn: Nej, inget tyg eller modell i tankarna ännu. Men bygeln var så vacker och kostade enbart 5€ och då kunde jag inte motstå den. Jag hittar säkert på något bra framöver.