tisdag 17 maj 2016

Work in Progress

Just nu har jag dessa tre stickningarna som är aktiva och som jag stickar lite på varje dag. Det är Bellakoftan till ena barnbarnet som jag tänkt ska bli klart innan helgen, det är mina Jaywalker sockar och där är jag på den andra och ska strax börja på hälen. Nederst till höger ligger en filt i samma mönster som sockorna som jag la upp till för att det är kul att sticka vågmönster. Garnet jag stickar i är ett mjukt garn från förr som heter Safari och det är ett väldigt mjukt och lättstickat bomullsgarn.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Är det den rosa som är Bella-koftan? Du har nog skrivit om den förut men jag undrar i alla fall vad är det för modell? Var har du hittat mönstret? Ska bli roligt att se den färdig!

Efwa - Medea sa...

Bella-koftan finns i Lene Holme Samsøes bok Babystickning på stickor 3 tillsammans med många andra fina modeller.