tisdag 3 maj 2016

Nysytt

Igår fick jag lite sytt efter flera dagar när det jag gett mig på blivit förskräckligt dåligt. Toppen jag har på mig på bilden blev klar igår och den ingår i min försommarplan, se bilden längst ner. Jag "råkade" sy ihop bakstycket helt men eftersom jag ringat ur halsen mer än på mönstret så får jag på mig den utan knäppning. På den översta bilden har jag fäst ihop draperingen lite för att den inte skulle stå ut. Får se hur jag gör sedan. Jag ska nog sy in den lite i sidorna, liksom forma den lite så att den inte hänger föör löst.
 Här är streckbilden ur Knipmode och det är faktiskt en av de första Knipmode jag köpte. Det är december-numret 2012. Länken går till Knipmode på Pinterest och där finns länk till tidningens hemsida och butiken där du kan köpa deras mönster.
Nu är det bara den vita linneblusen kvar att sy i planen. Den är tillklippt men jag syr för närvarande istället på en vårjacka som ingår i min svenska sommarplan, den jag inte ritat upp ännu. Kanske ska jag sy en ny vit a-linjekjol eftersom den jag sydde blev lite för stor i storleken.

// #mmmay16 Today's me made clothes is a top from the dutch pattern magazine Knipmode and a pencil skirt in denim. Pattern from Ottobre Design Woman.

Inga kommentarer :