söndag 1 maj 2016

Använd det du sytt eller stickat

Nu startar utmaningen Me Made May 2016. Utmaningen innebär att du ska använde det du har sytt, stickat eller återbrukat och inte låta det hänga i garderoben. Jag skrev om det för ett tag sedan men nu är det skarpt läge och jag ska försöka fota varje dag vad jag har på mig och även försöka hinna sy några nya plagg att ha på mig.
För att vara med ska en skriva under ett "kontrakt" så det kommer här:
 'I, Efwa, www.medeas.se/ o instagram/med_ea, sign up as a participant of Me-Made-May '16. I endeavour to wear at least one selfmade item each day for the duration of May 2016'
Och här kommer första bilden på vad jag har på mig idag:
T-shirten är från Ottobre 5/2015, mod.8 i laxrosa singeltrikå från Andersson & Hjalmarsson i Ulricehamn och kjolen är en Mabel Skirt från Colette Patterns i leopardmönstrad trikå från Skroten.
If you come to visit from the #mmmay16 Pinterest board and want to comment, please write in english and I'll answer in english.

Inga kommentarer :