fredag 15 april 2016

Refashion

 Håller på och syr om en OddMolly-klänning till sommarkjol. Klipper bara av och gör en linning.
Köpte klänningen som provplagg när jag var i Gällstad för ett el. ett par år sedan. Eftersom alla provplagg var i stl.1 var den för liten som klänning men den kommer att bli perfekt som kjol. Såg också att min dimlila Beeline kommer att passa perfekt så nu får jag planera min svenska sommarplan med de här plaggen som utgångspunkt.
Jag jag ska också sy en benvit Plantain T-shirt som passar till kjolen och en massa annat. Det benvita tyget (uppe till vänster på bilden) är i bambu och kommer helt säkert att vara skönt att ha på sig både i Provence och i Sverige.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Passar finfint ihop, alltihop! Visst är det roligt att kombinera ihop olika outfits?!

frisky frog sa...

Väääldigt snyggt tyg. Med garn och allt kommer du bli hur tjusig som helst. =)