onsdag 13 april 2016

På stickfronten,,,

...händer det plötsligt en del. Jag har inte stickat många maskor per dag den senaste tiden men efter några dagar i Arles vaknade det plötsligt till liv. 
Det rosa i övre högra hörnet ska bli en Bella-kofta från boken Babystickning på stickor 3. Det blå är min ufo-stickning i april som ska bli en slags Cowlette. Det lila är helt nytt, både garn och stickningen. I och för sig ett beprövat mönster men garnet är nytt för dagen. Garnet är Bergereine från franska Bergere och det är hälften ull hälften bomull och de sålde ut de sista tio nystanen i min LYS här i Arles. Hade inte mannen varit med och pushat mig hade det inte blivit något inköp men han är klok och tyckte att jag skulle köpa det när det både var en färg och kvalitet jag gillar väldigt mycket
Innan jag gick förbi garnaffären gick vi på marknaden och där köpte jag några rullar overlock-tråd som kan behövas när jag syr mina sommarplagg. Men mer om det i ett annat inlägg.

Inga kommentarer :