fredag 29 april 2016

Lingarn

När jag stickade den blå sjalen i garn av silke/lin kom jag på att en lintröja vore härligt att ha. Tröja eller kanske kofta. Eftersom jag hade ett presentkort på Yll o Tyll som jag fick när jag slutade i föreningen Stickas styrelse tänkte jag unna mig en tröjmängd lingarn. Jag fick förstås lägga till en summa pengar men det känns ändå som ett bra val av garn.
Jag har inte fått garnet än men jag beställde 4 härvor tunt lingarn i färgen mörk khakibrun.
Jag försöker skaffa mer neutrala färger och jag hoppas att den här färgen blir bra.
Jag har en tröja stickad i lingarn, en Ingenue, stickad 2010. Jag har använt den en del men inte supermycket. Det är något med modellen. Den är något för liten tror jag men kvaliteten är underbar. Det garnet köpte jag från Fillefin när Helen som äger Fillefin var på stickkurs hos mig.
Michaela
Jag har funderat på att sticka antingen en Michaela från YlloTyll eller ytterligare en Dark Pearl som är en favorit.
Dark Pearl

Inga kommentarer :