måndag 25 april 2016

Kategori 3 - papper

När en rensar sitt hem med hjälp av Marie Kondo tar man först kläder, sedan böcker och därefter papper. Jag har skjutit på det lite men när jag väl bar fram alla papper var det lätt och skönt när det var klar. Brevkorgen har jag tänkt ha papper som behöver behandlas och den står intill datorn där det mesta pappersarbete sker. Och i tidskriftssamlarna har jag vissa kvitton, några garantier i den ena och papper om bilen, huset och andra viktiga papper i den andra.
Det blev en stor papperskasse att köra iväg till pappersinsamlingen och en hel del att lämna på 2hand, tex pärmar som är felfria men som inte jag har någon användning av.
De kategorier som är kvar nu är Komono som är blandade småsaker, kontorssaker, kökssaker, linneskåpet och liknande och sista kategorin är semtimentala saker som brev och fotografier. Brev tror jag inte att jag har kvar några men fotografier har jag en del. Men det är ett bra tag kvar innan jag är där och dessutom har jag papperskategorin att ta tag i när jag kommer till mitt franska hem.

Inga kommentarer :