lördag 30 april 2016

En perfekt färg!

Det är lite vanskligt att köpa garn på nätet när en inte sett hur fägen ser ut men jag blev supernöjd med hur den ser ut. Yll o Tyll kallar den mörk khakibrun och det är kanske rätt men för mig är den mörk Taupe som vid vidare koll inte är så lätt att definiera. Jag trodde att det var mullvadsgrå men det är det nog inte. För mig är det i alla fall en brungrå som går lite mot lila. Hur som helst är den perfekt. Nu är det bara det svåra kvar att bestämma vilken modell jag ska göra. På ett sätt vill jag sticka en tröja eftersom jag just nu använder det mest, men om jag kommer att vara mycket i Arles i sommar är enda chansen att kunna ha något stickat på sig att det är en kofta så att det inte blir för tätt. Även om det är lingarn är det i stort sett omöjligt att ha ett extra lager. Men jag funderar lite till innan jag bestämmer mig.

1 kommentar :

Tumlaren sa...

Härliga funderingar med nytt garn! Jättefint garn, jag har nog inte stickat med lingarn nån gång. Är det inte bäst med en kofta då så får du ha något mer under när du är där du behöver det? Trevlig Valborg och helg!