lördag 2 april 2016

Att meditera

För många år sedan gick jag på zen-meditation vilket gjorde gott men sen hände saker och jag kom ur vanan. Men härom dagen fick jag ett tips om en meditations-app av Mikumaria på instagram och nu tänker jag ge meditationen ett nytt försök.
Maria har även skrivit ett väldigt bra och intressant inlägg i sin blogg om att vi behöver återhämta oss mellan intensiva, kreativa perioder och varför inte med en app. Telefonen är alltid med och om jag får en kort stund över har jag möjlighet att meditera en stund med hjälp av appen. Det som verkar vara en stor fördel är att jag blir påmind om att ta ett djupt andetag och att meditera om jag ställt in påminnelser. Detta är något jag ska lägga in i min tracker i min bujo för att försöka få in en ny vana.

Inga kommentarer :