måndag 14 mars 2016

Testar nytt veckouppslag

När jag bytte till min Leuchtturm insåg jag att det inte funkade lika bra med det utseende jag kommit in i när jag hade den mindre boken. Det känns lite frustrerande men samtidigt vet jag att jag kommer att hitta det som fungerar för mig efter lite testande.
 Den här veckan ska jag pröva att ha måndag till fredag överst på ett uppslag. Jag ska skriva min att-göra-lista här och inte ha de enskilda dagarna på andra sidor, utan använda det här uppslaget. Lördag och söndag kommer på nästa sida.
Förra veckan prövade jag att ha ett uppslag för veckans sju dagar. Jag gjorde en tidsmarkör i sidan och tänkte skriva lite att-göra-saker i rutorna nertill. Sen gjorde jag ändå dagarna på delar av kommande sidor och använde dem. Veckouppslaget blev inte så mycket använt så därför testar jag en ny variant.
 Det jag inte får plats med nu är tidsmarkören som jag hade förra veckan. Det är rutorna över datumen där jag markerade eller i alla fall försökte komma in i att markera hur mycket tid jag la på olika saker. Det gick väl så där, men jag prövar kanske det igen lite längre fram.
En annan sak som jag är nöjd med är min sida med böcker att läsa. Inte för att jag hunnit läsa så många böcker än i år men jag har flera på gång. Kom på nu att jag har läst en eller två böcker som jag inte skrivit upp så jag får väl lägga till dem också. Jag skriver in böcker jag kommer på att jag vill läsa och så får jag färglägga när de är utlästa. Även om jag inte läser lika mycket nu som för några år sedan vore det kul att ha koll på vad jag faktiskt läser. Jag blandar facklitteratur med nöjeslitteratur. 

2 kommentarer :

Iréne JB sa...

Snygg boklista! Smart system med kö och avprickning ��

Marika sa...

Vilken kul idé för böcker att läsa!