måndag 14 mars 2016

Nya mönster

Fick en bild från mannen som visade en mönstertidning han köpt till mig. Nu är bara frågan om han ska skicka den eller om jag ska kunna åka en sväng till Arles över påsk?
Just nu är jag superförkyld men samtidigt är mamma något bättre och då börjar tankarna dyka upp att jag kanske kan åka hem en sväng. Jag längtar till Arles för att få träffa mannen och för att tanka lite energi. Men det visar sig inom några dagar.
Tidningen är i alla fall La Maison Victor som i grunden är en holländsk eller kanske tysk tidning. Den finns på både nederländska, tyska och franska och den har lite blandade mönster. Lite annorlunda än andra tidningar och det är kul. Om jag får ork ska jag klippa till en klänning ur ett tidigare nummer jag har, men det finns inte så mycket ork så vi får se hur det går med det.

1 kommentar :

Anonym sa...

Skönt att du får en liten andningspaus. Håller tummarna för att du kommer iväg till mannen över påsk.