tisdag 29 mars 2016

Ny sjal på gång

Fick ett tips på instagram av M som har bloggen Stickeri Stickera Stickeralla. Hon hade lagt upp en sjal som heter Ajourette och plötsligt föll poletten ner och jag insåg att det var en sådan jag ville göra. Jag hade surfat runt på ravelry och letat men ingen var som jag ville. Men Ajourette (ravelrylänk) blir perfekt hoppas jag. Den är rätstickad i början och avslutas med ett spetsparti. Hoppas att mitt garn i färgen Long Grey Days med regnbågeeffekt räcker till hela sjalen. Om inte löser det sig helt säkert med något annat garn i samlingen. Men nu ska jag försöka läsa lite i en bok. Bokhögen på nattduksbordet har börjat växa så jag behöver ta tag i att läsa lite för att beta av högen.

1 kommentar :

Lotta sa...

Superfint garn! Jag skulle gärna vilja göra något i det, vad är det för märke/sort?