torsdag 31 mars 2016

National Novel Writing Month


I april ska jag skriva en råtext till en bok. Som jag skrivit tidigare har jag den här gången planerat ganska mycket i förväg. Inte för att jag ska få något skrivet utan för att jag ska kunna få ett avslut på den. Jag har skrivit många börjor till böcker men i stort sett aldrig knytit ihop slutet men nu ska det bli ändring på det.
Hittade ett tips på att rita upp en sida i min bullet journal där jag kan skriva upp antalet ord jag skriver per dag. I Camp Nanowrimo bestämmer en själv antalet ord som ska skrivas till skillnad från Nanowrimo i november då en ska skriva 50 000 ord. Jag har valt 25 000 den här gången. Jag vet att jag utan vidare kan skriva 50K ord på en månad men med ett liv som är svårt att styra över just nu vill jag inte lägga extra press på mig utan lägger mig på strax under 900 ord per dag.

Inga kommentarer :