tisdag 22 mars 2016

Mjuka traktorer

 På förra årets syfestival i februari köpte jag tyget med traktorer till det då ofödda barnbarnet och till slut blev en tunika sydd. I helgen fick hon prova och den blev bra i storleken och hon gillade mönstret. Sydde också ett par leggings med bred mittdel som passar bra när en använder tygblöjor. Vanliga leggings räcker inte till runt blöjan så det här var ett bra alternativ. Båda mönstren från Ottobre 1/2009.
Här sitter gullungen med tunikan på sig och en virkad chokladboll i munnen som mormor virkat. Har ytterligare några på gång så snart får jag väl visa ett kakfat med virkade delikatesser.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Hej
Det här inlägget var tänkt att skrivas för flera dagar sedan.
Du funderade på att åka ner till maken.
Gör det, det nödvändigt att ta paus/semester, från dåligt samvete och all kraft som sugs ut vid omsorgen av sjuka föräldrar.

Ibland måste man vara egoistisk, du ska orka att finnas till för dig själv och make och barn
Åk och tanka kraft och styrka för att orka igen.

Åk också från sommarhuset, där det finns snö och ingen vår alls. Det har kanske blivit mera vår när du kommer tillbaka.
Kram fån okänd Lena.

Efwa - Medea sa...

Tack okända Lena! Jag hade tänkt åka över påsk men fick inte tag i någon biljett till rimligt pris och kanske tur det eftersom jag skulle flugit över Bryssel, igår...
Så nu blir det Sverige över påsk, sedan sy-LAN nästa helg och sedan reser jag till Arles (om inget oförutsett händer). Vi håller på och bokar biljett just nu.